Smart choices for everyday healthcare

Karo Healthcare er en lægemiddelvirksomhed. Vi ledes af vores fælles formål om at hjælpe mennesker med at forblive sunde. God sundhed betyder, at man blandt andet undgår alvorlige sygdomme eller indlæggelser. Men det betyder også, at man tager hånd om, behandler og forebygger de sundhedsrelaterede problemer, som mennesker står over for i deres dagligdag.

Vi ejer og kommercialiserer en række dokumenterede og pålidelige varemærker inden for daglig sundhedspleje. Vi guider mennesker til relevante valg og hjælper dem med at udvælge produkter, der kan bidrage til at afhælpe dem med de problemer, de oplever.

Vi vil gerne bidrage til at give alle bedre kontrol over deres ‘everyday healthcare’. Ved at støtte mennesker til at træffe gode valg, tror vi på, at vi kan være med til at øge deres livskvalitet og hjælpe dem med at leve livet fuldt ud.

Bidrager til et sundere samfund

Karo Healthcare ønsker at bidrage til et sundere og bæredygtigt samfund. Derfor har vi defineret et sæt nøgleforpligtelser:

Samfund

Vi vil hjælpe med at hæve den generelle standard for sundhed og velvære i samfundet ved at tilbyde sundhedsprodukter og tjenester. Vi arbejder for at øge viden og uddannelsen omkring den daglige sundhedspleje – og bekæmpe social stigmatisering – for at sikre, at der tages hånd om hverdagsproblematikker.

Miljø

Vi bestræber os på at optimere vores værdikæder. Dette inkluderer et tæt samarbejde med vores leverandører og kunder for at reducere affald og minimere miljøpåvirkningen af ​​vores forretningsaktiviteter.

Partnere

Vi ønsker at være en betroet partner for alle vores interessenter – kunder, leverandører, serviceudbydere, myndigheder osv. For dem fungerer vi som en effektiv problemløser med en win-win-tankegang og et højt integritetsniveau.

Kunder og sundhedspersonale

Vi samarbejder med kunder og sundhedspersonale på alle markeder for at sikre, at vi leverer undervisningsmateriale og aktiviteter, der opfylder forbrugernes og sundhedspersonalets behov. Den indsigt vi indsamler, inspirerer vores produktudvikling såvel som nye tjenester og supportløsninger til slutbrugeren.

Forbrugere

Vi ønsker at øge viden om behandlingsmuligheder på tværs af alle vores sundhedskategorier. Det er sådan, vi bidrager til at forbedre livskvaliteten og nedbryde de barrierer, der kan forhindre folk i at behandle deres hverdagssygdomme. Ved at kommunikere med forbrugerne lærer vi også mere om deres behov – indsigt, som vi bruger til at forbedre vores produkter og give dem en endnu bedre brugeroplevelse.

Medarbejdere

Vi vil tiltrække mennesker med en stærk iværksætterånd. Vi arbejder på at skabe en dynamisk arbejdsplads, hvor kollektiv intelligens, forskellige baggrunde og omfattende erfaring mødes for at understøtte Karo Healthcares formål. Vi er en flad og ikke-bureaukratisk organisation, der bemyndiger folk til at træffe deres egne beslutninger.

Vores værdier og arv

Vi ønsker at lære og blive bedre hver dag og vi er stolte over at være en del af folks hverdag. Vejledt af indsigt fra verden omkring os og et fælles sæt værdier, stræber vi for at leverer på vores formål hver dag.

Siden grundlæggelsen af ​​Karo Healthcare i 1987 har vi udvidet og grundlæggende ændret retning for vores forretning, dette har vi gjort med det formål at forbedre sundhed og trivsel for patienter og forbrugere.

Vores fire kerneværdier definerer, hvem vi er, og guider den måde, vi driver forretning på.

Udfordre

Vi tør udforske og udfordre branchekonventioner. Og vi går altid efter det smarte valg. Hvis der er en bedre måde at gøre ting på, finder vi den.

Handling

Fremskridt og fremgang er i vores DNA. Derfor går vi altid all in – men aldrig på bekostning af integritet. Vi opnår vores mål gennem tillid og stærk eksekvering.

Forbinde

Når vi arbejder sammen på tværs af funktioner og grænser, forbinder vi vores kolleger, partnere og slutbrugere for at definere den bedste vej fremad.

Omsorg

Omsorg er kernen i alt, hvad vi gør. Vi er interesserede i folks sundhed og velvære. Og vi holder af verden omkring os.