Daglige sundhedsydelser for alle


Vi vil hjælpe folk med at leve livet fuldt ud. Opretholdelse af et godt helbred er nøglen til dette.

”Vi arbejder som et team og kaster os ud i projekter med engagement og massere af energi. Og når vi opnår et godt resultat, bruger vi al den positive energi til det næste projekt. For mig er det utroligt motiverende.”

Anja af Klint, Marketingchef ITB

“Som en del af en dynamisk lægemiddelvirksomhed, hvor mennesket altid er i fokus, handler det for os om at gøre en forskel – én dag af gangen. Med vores fantastiske varemærker er det vores mission at være med til at gøre hverdagen endnu bedre, give det lille ekstra og hjælpe mennesker med at kunne leve livet fuldt ud.”

Jake Holdstock, Head of Digital Marketplace Advertising

Karo-vejen

Iværksætteri, samarbejde og kommerciel indsigt er fundamentet i Karo Healthcare.

På tværs af vores teams og discipliner deler vi en dynamisk iværksætterkultur, defineret af kommerciel indsigt og evnen til at handle hurtigt og beslutsomt.

Vi opfordrer alle til at være nysgerrige og tænke ud over de etablerede måder at gøre tingene på. På denne måde kan vi afdække muligheder, som andre ikke ser eller vælger ikke at reagere på.

Vi samarbejder på tværs af grænser og opfordrer til deling af ideer. Derfor har vi oprettet Karo Community, der fungerer som et diskussionsforum for nye ideer fra teams på tværs af organisationen.

Det bedste fra begge verdener

Med 400 ansatte i 10 lande nyder vi fordelene ved at være hurtig og fleksibel i en branche, der er domineret af store aktører.

Med hovedkvarter i Stockholm og produkter solgt i mere end 90 lande tilbyder vi attraktive karrieremuligheder i vores hovedkvarter i Stockholm eller i vores internationale datterselskaber. Vores måde at organisere os på skaber en dynamisk arbejdsplads med kolleger fra forskellige lande og discipliner inden for medicinalindustri.

Vi er altid på udkig efter mennesker, der kan hjælpe os med at vokse.

Vi vil elske at tage en snak med dig, hvis du leder efter en spændende karriere i en hurtig voksende lægemiddelvirksomhed.

Vækst potentiale

Vi arbejder på at blive markedsleder inden for medicin og sundhedspleje i Nord- og Vesteuropa. For at nå denne ambition øger vi vores tilstedeværelse på eksisterende og nye markeder og udvider vores portefølje af produkter og tjenester på tværs af vores kategorier.

Selvom vækst er på vores dagsorden, sker det aldrig på bekostning af vores kultur. Vi vokser sammen. Vi ønsker at forblive en sammenhængende virksomhed, hvor alle føler sig forbundet, motiveret af vores mål og inspireret af vores værdier.

“Hos Karo opfordres du til at være dig selv. At tale, sige din mening og dele dine synspunkter. Sådan får vi et bedre grundlag for god beslutningstagning.”

Richard Edström, Juridisk Chef

“Uanset hvor længe du har været i virksomheden, vil du altid have indflydelse på Karos fremtid.”

Petra Jonson, Forretningsudviklingschef

Vores danske Hub

I København kan du finde vores danske kontor. Herfra driver vi vores danske og islandske forretning.

Vi ønsker at tiltrække mennesker, der har en stærk iværksætterånd. Vi omfavner kollektiv intelligens, forskellige baggrunde og oplevelser i jagten på Karos formål. Vi er flade, ikke-bureaukratiske og bemyndiger medarbejdere til at træffe beslutninger.

Christoffer Lorenzen, administrerende direktør, Karo Pharma

Karo Healthcare’s Stay Healthy Fund

Hos Karo Healthcare tager vi os af hinanden og de samfund, vi arbejder i. Hjælp og støtte til nonprofitorganisationer og frivilligt arbejde er en naturlig del af vores mission om at levere smarte valg til daglig sundhedspleje. Derfor har vi oprettet The Stay Healthy Fund.

Stay Healthy Fund hjælper folk med at forblive sunde hver eneste dag. Vores medarbejdere vælger en nonprofitorganisation efter eget valg. Karo Healthcare belønner deres aktive engagement med disse organisationer ved at donere EUR 15 for hver time, de har arbejdet frivilligt for deres valgte organisation.